Een greep uit de referenties

Dank je wel voor de welkome frisse blik. Je hebt me geleerd anders te leren kijken naar mijn huidige situatie en dat geeft innerlijke rust en uitzicht.

Alie

Hier zou iedereen baat bij hebben. Verfrissend om te ervaren dat je er als persoon mag zijn en dat je oké bent.

Andries

De slogan van Ivonne ’Gehoord, gezien en gewaardeerd’ worden, slaat de spijker op z’n kop! Ivonne is een geweldige luisteraar maar ziet ook heel veel. Kleine gebaren, handschriften, een frons op je gezicht, Ivonne kent er een verklaring voor. Door de positieve feedback ging ik weer meer in mezelf geloven, ik voel me weer gewaardeerd. Dank daarvoor!

Ilse

Het heeft me de ogen geopend. Ik weet nu eindelijk wat ik echt wil en hoe ik daar vorm aan kan geven.

M. Jansen

Toegegeven ik was wat sceptisch, maar wat een verademing was dit! Aanrader.

Rens

D.m.v. een objectieve vragenlijst, een videopitch en persoonlijke gesprekken leert Ivonne je inzicht krijgen in wie je bent, wat je uitstraalt en welke waardevolle betekenis je in je eigen (werk)omgeving kan zijn.

Pia

Ik ben met Ivonne in zee gegaan, omdat zij integer, betrokken en deskundig op me over kwam. Verborgen boodschappen? Niet meer, althans veel minder! Door de videofeedback weet ik nu dát ik signalen uitzendt en wélke. Daar ga ik voortaan dus (meer) op letten! Het meest waardevolle element van het videotraject was de intensieve 1-op-1 nabespreking van de video-opnames. Helemaal niet spannend, maar wel een goede spiegel."

Lid Toetscommissie Fontys Hogeschool

Ik heb heel veel ruimte ervaren om vrij te spreken en te zeggen wat ik dacht. Daarin moedigde jij mij heel erg aan. De manier om het door te nemen en op de juiste manier te interpreteren zoals het bedoeld is. Dat doe je heel erg goed.

Roelie

It was great! The personal feedback sessions with Ivonne gave me a better grip on my personal effectiveness and personality. Now I have a crystal clear vision of the kind of person I want to be. Impressive!

Harry

De voorgehouden spiegel m.b.v. video-opnames en persoonlijke coaching heeft me verder gebracht in het meer onbewust bekwaam worden van mijn professioneel handelen tijdens en rondom mijn lesgeven. Aanrader!

Docent Fontys 

You held the floor very well linking to our online comments and asking questions. Your voice was engaging and your energy was great. Great job!

Svetlana

Videoreflectie vraagt openheid en kwetsbaarheid van de docent met als doel leven lang leren. Hét schoolvoorbeeld van een goede docent en een echte professional. De wijze waarop Ivonne dit begeleidt getuigt van vakmanschap en juiste mate van integriteit.

Teamleider en studieloopbaanbegeleider Fontys

You engaged us individuals by reading our comments and asking us to make comments in the chatwindow. Because you were very spontaneous you asked the questions in a very natural way.

Marian

Ivonne is een coach die anderen de ruimte geeft te excelleren. Ze leert je op een andere manier te kijken naar je situatie of persoonlijke proces. De beste stap voor inzicht, ontwikkeling en groei!

Jonk Coaching

Ivonne hield mij niet alleen een hele goede spiegel voor, ze was ook een sparringspartner waarmee ik kon klankborden. Hierdoor verliet ik iedere sessie met nieuwe inzichten die ik direct in de praktijk kon brengen.

Communicatie Manager Karelgeenen.nl

Naderhand heb ik erg positieve feedback ontvangen van onze MT-leden. De workshop heeft ons goede inzichten gegeven in onze individuele profielen en in de communicatie met onze medewerkers.

HR manager Philips Lighting

Ivonne heeft een scherp oog voor details én ze overziet het geheel.

Medewerker Dutch Banking Partners

Just the fact that Ivonne is Ivonne makes me want to hear more and expand on her observations.

Manager Director Fugro Survey

*Aanbevolen door HRM collega
*Prettige en flexibele begeleiding
*Instrument geeft goed inzicht gedragingen en voorkeuren van jezelf en de ander
*Instrument biedt de opening om inhoudelijk met elkaar in gesprek te gaan
*Verwachtingen, observaties en interpretaties zijn besproken in het team en dat heeft tot verbetering in de samenwerking geleid.

Directeur Saxion Servicecentrum Informatie

De videofeedback heeft me de ogen geopend. Ik had totaal niet in de gaten dat de buitenwereld mij zo zou zien.

Werkzoekende

Understanding in detail what my personality is about. Confirms what I was already thinking of me and it expands my awareness to a deeper level of understanding myself.  

Valerie

Het komt niet vaak voor dat een externe trainer met zo’n gemak ontvangen wordt door het team. Meestal vormt er zich een terughoudendheid. Ivonne was duidelijk en ontwapenend. Ik nam makkelijk zaken van haar aan, aangezien ze zich zeer vaardig liet blijken in de materie. Ze nodigde uit tot reageren.
Ook een meningsverschil rondom het wel of niet feedback geven in een complimentenronde pakte ze keurig op.

Afdelingsmanager Kernteam S.G. Weredi

Liked your enthusiasm. Good energy level, great. Professional approach and high engagement level. High involvement and clarity of material.

Alex

Verrassend dat het zo herkenbaar is. Dat ik door het gesprek met Ivonne en haar input helderheid en bevestig krijg en dat ik weet wie ik ben, wat ik wil en dat alles lekker loopt. Ben niet meer zoekende naar wie ik ben. Vraagtekens en onduidelijkheden helder gekregen. Mooi, helder, concreet, prettig.

Joep

Heel bijzonder dat uit 25 vragen een profiel wordt gemaakt waarvan ik zeg: dat ben ík. De verdeling maakt dat ik nu sneller kan schakelen tussen de vier kleuren. Een welkome aanvulling!

Arie

Goed. Als je als buitenstaander het team zo weet te bespelen dat je ze zo lang kunt boeien, is dit erg knap.

Docent S.G. Weredi

Meest waardevolle? De uitleg en vertaalslag van Ivonne. Je maakt zo’n vragenlijst en denkt wat bedoelen ze. Ik zou er zelf geen chocola van kunnen brouwen, Ivonne wel. Zij weet er bepaalde kenmerken uit te halen waardoor ik direct begrijp waar het over gaat en wat het voor mij betekent. Ik was sceptisch en ben nu volledig om. Het profiel lijkt toch echt op mij.

Karina

Dit ben ik. Ivonne’s persoonlijke uitleg werkt verhelderend. 1 op 1. Gaat echt over mij nu en mijn grafieken. Dat ik vragen direct kon ventileren, doornemen en sparren. Geeft inzicht en overzicht.

Charlotte

Je hebt me geleerd situaties waar nodig uit verschillende perspectieven te bekijken.

L Jaspers

Bewustwording, helder, duidelijk, passend. Net dat stapje verder voor de toekomst en mijn eigen ontwikkeling. Het profiel is smullen en positief confronterend, echt een cadeautje, een gebakje.

Jolie

Het gaf mij inzicht in positieve eigenschappen die ik bij mezelf allang niet meer zag. 

Dinie

Ervaren als leuk, goed, interessant én geslaagd. 

Joop

Je merkt dat Ivonne weet waar ze over spreekt. Dat is prettig. De terugkoppeling wordt deskundig gegeven in een goede sfeer. Zeer open. Zeer vaardig, parate kennis, goede begeleiding. Zeer boeiend.

Tina

Liked it, excellent! Good energy and interaction. You engaged the individuals in a spontaneous and natural way! 

Jan

Vriendelijk, professioneel, goede interactie, top! 

Robert-Jan

Nu snap ik waar mijn gedrag vandaan komt. Met zo iemand als mezelf zou ik ook wel willen samenwerken!

Agnes

Je kunt de golven niet stoppen,
maar je kunt wel leren surfen.
John Kabat-Zinn
Zit je vast?

Ik help je weer grip te krijgen op je situatie!

Aarzel niet om mij te contacten en vragen te stellen. Ik ben er om te helpen!