Workshop Kleur Bekennen (2 uur) 

zonder persoonlijke profielen

Waarom doen we zoals we doen en wat is het effect daarvan op een ander? Hoe kom je over?

Deze workshop laat jou ontdekken waar jouw persoonlijke kracht ligt, wat mogelijke uitdagingen zijn en hoe jij overkomt op je omgeving.

De workshop helpt het onderlinge respect te vergroten en doet je beseffen dat iemand niet bewust irritant is, maar dat hij of zij gewoon een andere voorkeursstijl heeft dan jij.

De workshop helpt om jouw persoonlijke effectiviteit en de omgang met anderen te verbeteren.

We (her)ontdekken ieders kwaliteiten en waarom het onderling al dan niet botst.

We creëren een gezamenlijke taal om positief met elkaar om te gaan en elkaar op een respectvolle en neutrale wijze aan te spreken op gedrag.

Om zo het nuttige met het aangename te combineren.

Deze ludieke en interactieve workshop wordt door zijn praktische toepasbaarheid en inzichtelijkheid goed ontvangen en is een welkome aanvulling op een jubileumfeest, een bedrijfsfeest of als onderdeel van een opleidingsdag.

Workshop Kleur Bekennen (4 uur) 

met persoonlijke profielen

Liever meer diepgang? In combinatie met een persoonlijk profiel voor elke deelnemer biedt deze workshop een sterke basis voor effectieve samenwerking en optimaal functioneren.

Hoe meer je in staat bent om jouw individuele kwaliteiten te tonen aan je omgeving in plaats van jouw beperkingen, valkuilen en blinde vlekken, des te beter de onderlinge dynamiek is en des te meer het (werk)geluk toeneemt.

We (her)ontdekken ieders kwaliteiten, blinde vlekken en innerlijke drijfveren.

De workshop biedt een gezamenlijk vertrekpunt om de neuzen dezelfde kant op te krijgen en de communicatieve vaardigheden en relaties te verbeteren.

De gezamenlijke taal en de profielen helpen lastige vraagstukken behapbaar te maken en om meningsverschillen, irritaties en problemen bespreekbaar te maken binnen een veilige setting.

We ontdekken hoe jij jouw invloed in interacties kunt verbeteren en daarmee positieve resultaten kunt boeken voor jezelf én voor de ander.

Met als resultaat: verhoogde productiviteit, meer onderling begrip, minder ruis, heldere communicatielijnen, verbeterde samenwerking, dynamiek en sfeer.

Je kunt de golven niet stoppen,
maar je kunt wel leren surfen.
John Kabat-Zinn
Zit je vast?

Ik help je weer grip te krijgen op je situatie!

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Bel of mail me even.