Persoonlijk Profiel met Persoonlijke Terugkoppeling (1 op 1)

Heb jij moeite met het fenomeen assessments en zoek jij een trefzekere basis voor zelfinzicht, persoonlijke groei, werkgeluk en duurzame inzetbaarheid? 

Bel of mail mij dan voor een persoonlijk profiel met een persoonlijk terugkoppelgesprek.

06-44549113 ~ ivonne@ivonnescoachingencodering.nl

Een greep uit de reacties...

Bizar treffend en dat in slechts anderhalf uur. Ik heb in het verleden assessments gedaan en gesprekken met psychologen gehad, maar dat bracht me niks concreets. Onder de kundige leiding van Ivonne heb ik direct een beter zelfbeeld en weet ik waar mijn valkuilen liggen en hoe ik daar effectief mee om kan gaan. Ongekend goed! 

Astrid

De profielschets is niet zwart-wit; er zitten zoveel nuances in die Ivonne precies weet te duiden. Haar uitleg over hoe de dingen in mekaar steken is enorm nuttig en het erover praten samen geeft een stuk meerwaarde aan zo’n profiel.

Jacco

Juist de persoonlijke terugkoppeling van Ivonne werkt verhelderend. Als ik kijk naar de conclusies die eruit komen die kloppen gewoon. Tijdens het gesprek viel het kwartje, ik begrijp nu hoe ik over kom in mijn (werk)omgeving en hoe ik het effectiefst met mezelf en met mijn collega’s kan omgaan. Aanrader!

Sander

De feedback van Ivonne maakt het verschil. Nooit gedacht dat ik na anderhalf uur een blauwdruk in handen had van wie ik ben, wat ik kan en waar mijn ontwikkelpunten liggen. Bijzonder inspirerend, dank je.

Joke

Hoe werkt het? 

Na aanmelding ontvang je per mail een uitnodiging om de online vragenlijst in te vullen (max. 30 min).

Op basis hiervan wordt een uniek persoonlijk profiel gegenereerd.

Tijdens een genuanceerde terugkoppeling krijg je persoonlijke uitleg van wie jij bent als persoon, waar jouw persoonlijke kracht ligt en wat mogelijke valkuilen en uitdagingen zijn (max. 1,5 uur).

Tevens ontvang je een toelichtingsboek ter naslag.

Na afloop ben je zelf in staat de opgedane kennis en inzichten direct in de praktijk toe te passen.

Je kunt de golven niet stoppen,
maar je kunt wel leren surfen.
John Kabat-Zinn
Zit je vast?

Ik help je weer grip te krijgen op je situatie!

Aarzel niet om mij te contacten en vragen te stellen. Ik ben er om te helpen!